Concert de Néstor Mont

El proper dissabte 12 de Març a les 19:00 h. el cantautor d’Algemesí, Néstor Mont ens presentarà el seu darrer treball Amor de Terra (entrada al concert gratuïta – aforament màxim: 40 persones) al Pou de Beca.

Per a qui no el conega, Néstor Mont és un cantant d’Algemesí (La Ribera), que al llarg de tota la seua trajectòria s’ha mogut entre dos pols: el cantautor i la música tradicional.

Els seus discos en solitari així ho demostren clarament. Tant en Sentit (CambraRecords, 2003) com en Amor de terra (auto-editat, 2010), podem trobar ritmes com ara l’havanera, el cant de batre, la petenera, el pasdoble o el bolero. Això sí, la majoria de les vegades amb lletres de NÉSTOR MONT, que ens presenta el seu univers poètic encabit dins d’aquests estils.

Però apart d’aquests dos discos, NÉSTOR MONT té a les seues esquenes un currículum més que notable. Així, el 1999 va fundar el grup Cendraires, que amb només un disc fou una de les propostes més interessants del folk valencià, quan aquest començava a viure un procés de transformació; després actuà amb L’ham de foc, quan aquest mític grup tot just naixia; ha estat cantant del grup Aljub; ha estat baixista del grup Màrius Asensi i 21 grams… També caldria destacar que ha estat el productor de Si em pose a cantar cançons (Cambra Records, 2006), el primer disc de Pep Gimeno “Botifarra”, i que des de llavors forma part de la rondalla d’aquest gran cantaor xativí. Igualment, també ha col·laborat amb Carles Dénia en l’enregistrament del seu primer disc, Tan alta com va la lluna (Comboi Records, 2008).

Amor de terra, el projecte que ara ens presenta, és un producte fresc, una música viva, una declaració d’amor a la seua terra (qui estima la seua terra estima totes les terres).

A continuació, per a tots aquells que desitgeu quedar-vos a sopar, us oferirem un menú degustació elaborat amb productes de l’Arca del Gust i Baluartes d‘Slow food inspirat en la nostra gastronomia tradicional.

Us esperem!


Pou de Beca – Espai cultural obert
Mas del Pou de Beca, s/n – 12 194 Vall d’Alba (Castelló)
Telf. 964 32 04 59 – poudebeca@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES