Projecció del documental La tierra asoma, Amayuelas

El proper dissabte 16 d’Abril amb motiu del Dia de la lluita camperola projectarem el documental La tierra asoma, Amayuelas d’Agustí Coromines i Llorenç Torrades, la projecció serà a les 19:00 h.

El 1996, la Vía Campesina va decretar el Dia Internacional de la Lluita Camperola arran de la Massacre a Carajas-Brasil. Durant aquests deu anys, la Vía Campesina i les seves organitzacions, juntament amb altres moviments, han organitzat fortes mobilitzacions i accions contra les polítiques neoliberals
.

Per aquest motiu em decidit projectar aquest documental d’Agustí Coromines i Llorenç Torrades, implicats en temes com la recuperació de la vida dels pobles, la democratització dels recursos naturals, les activitats econòmiques sostenibles amb la naturalesa, la importància que els camperols han de tenir en la societat o el treball en xarxes, els quals els qualifiquen com a temes de gran interès en el món actual.

El documental s’ha fet en diàleg permanent amb els seus protagonistes, actors d’aquest somni-realitat que és Amayuelas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES