Aprendre a Jugar. Jugar a Aprendre. Divendres 6 de Desembre nova activitat al Pou de Beca.

“Les intel·ligències es potencien quan una persona participa en activitats que impliquen el seu exercici (…). Podem jugar jocs que enriqueixen els nostres coneixements i fer ús de les nostres intel·ligències”. “Els nens i joves es veurien beneficiats si diferents aspectes escolars es presentessin de diferents formes, a través del joc, per exemple” (Howard Gardner, Premi Príncep d’Astúries 2011, i pare de la teoria de de les Intel·ligències Múltiples).

Un dels factors més importants en el desenvolupament psicològic dels nens és l’estimulació mental que els pares ofereixen als seus fills. Estimular-los i reptar-los intel·lectualment potencia les seves capacitats mentals i la seva intel·ligència, i no hi ha gens més divertit que fer-ho jugant en família.

Homoludicus Castelló i el Pou de Beca- Espai Cultural Obert us proposen una sessió lúdica de la mà de Diego Ibáñez, Educador Social i Autor de Jocs, Mónica Salvador, Educadora Social i Propietària d’Homoludicus Castelló i Nacho Ibáñez, Professor d’Intel·ligència i Personalitat de la Universitat Jaume I. Si us ve de gust passar una tarda divertida jugant a desenes de jocs de taula al costat del vostre/as fill/as, o el vostre/as amic/as, i al seu torn voleu aprender a estimular i exercitar diferents capacitats mentals, com la intel·ligència lògic-matemàtica, emocional o psicomotora, la memòria, la planificació, el control dels impulsos, la cooperació, la creativitat o la imaginació, podem trobar-nos el divendres 6 de Desembre a les 17 h. en el Pou de Beca (la Vall d’Alba).


A més, si voleu podeu reservar taula per sopar. Ací teniu el menú que hem preparat per a tots els qui vingueu a l’activitat:


Amanida

Carpaccio de carabassa i formatge d’ovella

Entrant (a triar)

 Pebrot del piquillo farcit de botifarra i pèsols

         Crema de boniato vermell amb ou escaldat

Principal (a triar)

Xulletes i embotit a la brasa

                   Raviolis casolans de carxofa i poma esperiega amb salsa de formatge de llet crua de Guirra

         Peix del dia (segons llotja)

Postre

Quallada natural amb fruita seca i mel

Preu: 18,00 €


El preu inclou: Aigua, 1 copa de vi o cervesa Estrella Damm, cafè o infusió natural i IVA.

Informació i reserves: 964320459 o poudebeca@gmail.com
                                                                                                                                                         Per a més informació sobre l’activitat també podeu cridar al 964744335 o manar un mail a
homoludicuscastellon@gmail.com  Us esperem!!!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES