Dijous 18 de Setembre encetem la tardor al Pou de Beca

La tardor a casa nostra …

      Les fulles de la vinya van perden vivesa en la seva verdor, les dels llibres comencen a desplegar les seves fragàncies a les escoles, les dels roures, xops i avellaners intenten amagar els bolets que les fileres de cotxes somnien i que, enguany pels Ports, Maestrat i l’Alcalatén les tronades asseguren. Per ací baix només ens ha arribat això: els trons. 

    Eixa seca és la que fa que les fulles dels ametlers avancen la seva caiguda i també que l´ametlla, la protagonista principal als nostres camps esclate i s´oferisca tranquil·la, escassa, però rica en rendiment, la gent del camp sap que no es pot tindre tot…


    Després, la garrofa i la vinya ens aniran endinsant en la tardor i segur que arribarà el vent, esperem que després de la pluja, i, a poc a poc, l´oliva ens recordarà que un altre any s´acaba i que ens ha passat per damunt.


   Recollim fruits i esperem l´hivern, també a taula, també a casa nostra: benvinguts…Aquesta tardor l’encetem amb un menú molt especial per a nosaltres, inspirat en el que és la vida a les comarques de l’interior de Castelló en una època de retrobaments i nous propòsits.
A més a més oferim també una selecció de plats en carta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES