Comencem el 2015!!

Feliç 2015 a totes i tots!

uns dies després dels nadals i quasi ja superades ressaques, indigestions i altres mals relacionats amb aquestes festes (encara no la famosa “cuesta de enero”), al Pou de Beca ja ens posem les piles per a oferir-vos un munt d’activitats per a omplir el vostre temps lliure.

En primer lloc, el divendres 23 de Gener inaugurem nova exposició de la mà de Matilde Criado Juàrez i el seu treball de pintura Parts d’un Tot. Serà a les 20:00 h i ho celebrarem amb un vinet de la terra.
I el dissabte 24 dedicarem el dia a un dels principals productes de la nostra cuina i la nostra cultura: l’oli d’oliva. Ens acompanyaran productors de diferents punts del País que ens explicaran els seus projectes i tindrem l’oportunitat de tastar els seus olis, tant al restaurant durant el dinar o sopar com en el tast d’olis provinents de varietats autòctones que tindrà lloc com a cloenda de la jornada.


Vos esperem!
Nicolàs i Sònia 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES