Divendres 19 de Juny: ****NIT DELS ESTELS****

   Aquest any sí que celebrarem el solstici d’estiu, la nit més curta de l’any i el dia més llarg… De la mà de German Peris Luque (Máster en Astronomia i Astrofísica – www.cielosestrellados.wordpress.com) tindrem l’oportunitat de gaudir i aprendre més coses dels estels i altres astres, nebuloses, galàxies,…

   Ací teniu tota la informació de l’activitat i el menú del sopar…
PROGRAMACIÓ 
19:00 Xarrada “Quins astres veiem al cel?”


21:30 Sopar (per concretar)


23:00 Interpretació del cel amb làser; reconeixement de constel·lacions i planetes.

One Comment

  1. German

    L'activitat la començarem a les 20 hores. Soparem sobre les 21:30. Després del sopar, i coincidint amb els dies més llargs propis del solstici, començarem a reconèixer les constel·lacions en fer-se fosc sobre les 23 hores. Primer reconeixerem el cel i identificarem els estels i constel·lacions amb ajuda d'un làser, i després observarem molt d'aprop el que amaguen, especialment el planeta anellat Saturn. Una nit màgica sota els estels. Us esperem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES