DISSABTE 1 D’ABRIL: Rebem la primavera com es mereix!!

   Seguim maquinant, una mica més en silenci del que ens caracteritza, però seguim… Ara, amb l’ajuda del nostre amic Rafa “Trigos” i amb la col·laboració d’altres amics, hem parit una jornada on la reivindicació social, els productes de la terra i l’art, bé en forma de pintura, màgia o música estaran presents. 

   
   La darrera incorporació ha estat la del col·lectiu Obrim Fronteres Castelló amb els que col·laborem amb el nostre xicotet projecte “Plat solidari” i que encetaran el dia explicant-nos la seva feina amb persones refugiades i les seves experiències en punts fronterers tant calents com Idomeni. 


   Al llarg de la setmana anirem presentant-vos la resta de participants… Ací teniu el programa i el menú del dinar… passeu quan us vinga de gust!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES