One step beyond!! …Enguany estic millor…Si tinguérem que posar títol a una sopa de lletres d´aquest darrer any és evident que seria aquest, també ens valdria l´original que va fer possible aquesta broma (que ara només poden entendre els nostres coetanis i quasi  els mateixos polls de la nostra llocada) : Hi havia una cançó d´un famós grup anglès d´Ska (Madness) que es deia “One step beyond “ (Un pas endavant) clar,  el nostre anglès no sobrava i si s´havia de fer una versió es tirava d´imaginació, un grupet valencià (Malajunça ska band) la van popularitzar i així per sempre aquesta cançó tindrà aquestes dues versions, ací, ara,  ens valen les dues. La sopa de lletres de la que parlava tindria moltes paraules noves per al nostre vocabulari i d´altres que no ho són tant però que quasi no empràvem: EBC (Economia del bé comú)  Allotjaments,  Booking,  Som Energia, Triodos bank, Faircoins, Terragolosa…  també seguim (com no?!)  amb Bo, Net, Just, Ecològic, Solidaritat, Territori i una que ha entrat fort i vol ser protagonista: Conciliació. Enguany estem millor i com em va ensenyar el meu amic i col·lega Valentí Mongay estem on volem i volem estar molt de temps així que haurem de fer per estar agust i per acomodar-nos, açò va per a llarg, anem lluny, com els amics del nord , així que ens lligarem les “espardenyes” i farem per anar llevant-nos les pedres del camí, si més no , intentarem no posar-nos-en nosaltres més. A partir d´ara, de fet des de la setmana passada , només fem dinars de dijous a diumenge, probablement en poc de temps afegirem dimecres però ja ho anunciarem. L´hostaleria sempre ha estat associada a precarietat (també per als propietaris) i jornades maratonianes, ho anem a intentar canviar. El nostre negoci no ens permet ampliar plantilla així que anem a fer-nos l”´Oferta” a la nostra mesura, veurem que passa amb la “Demanda” Poc a poc, mirant on posem els peus podrem tornar a mirar la terra i els nostres somnis sense ruboritzar-nos i esperem l´any que ve per aquest temps poder tornar a dir:

 “One step beyond!” O “Enguany estem millor” … ojalà ho puguem dir respecte a tota la humanitat, per nosaltres no quedarà…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES