Nou horari del restaurant

Com ja hem anunciat darrerament en les nostres xarxes socials estem en procés de metamorfosi i avui fem públic el que serà l’ horari d’apertura habitual del restaurant a partir del proper dimecres 1 d’Agost.
Si voleu fer alguna celebració o dinar especial fora d’aquest horari i penseu en vindre a casa nostra poseu-vos igualment en contacte amb nosaltres, continuarem oferint els nostres serveis de restauració de forma més personalitzada.
L’ allotjament rural, les activitats i cursos, el lloguer dels nostres espais per a celebracions i reunions, l’atenció personalitzada a grups de treball amb pensió completa,… són altres serveis que oferim i sentim que és el moment de treballar fort en aquesta direcció.
Allà anem!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES