Resum fotogràfic del Taller de cuina saludable

Ací teniu un resum en fotos del que va ser el Taller de cuina saludable amb Vanesa Bustos del passat dissabte. Un matí per aprendre i compartir sobre alimentació i hàbits saludables. Moltes gràcies a totes i tots els que vau compartir aquesta activitat amb nosaltres. Repetirem!!

 

Aquí tenéis un resumen en fotos del Taller de cocina saludable con Vanesa Bustos del sábado pasado. Una mañana donde tuvimos la oportunidad de aprender y compartir sobre alimentación y hábitos saludables. Muchas gracias a todas y todos los que compartisteis esta actividad con nosotros. Repetiremos!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES