LA FLORIDA DELS AMETLLERS

 

LA FLORIDA DELS AMETLLERS
Com cada any els ametllers ens regalen aquesta meravella als camps del nostre voltant. Si voleu passar un cap de setmana envoltats de natura i gaudir d’aquest espectacle, a casa nostra teniu l’allotjament perfecte.
Si reserveu la vostra habitació els dies 8 i/o 9 de febrer us convidem a un vi de Castelló en el sopar. NO US HO PODEU PERDRE!!

 

LA FLORACIÓN DE LOS ALMENDROS
Como cada año los almendros nos regalan esta maravilla. Si queréis pasar un fin de semana rodeados de naturaleza y disfrutar de este espectáculo, en nuestra casa tenéis el alojamiento perfecto. Si reserváis vuestra habitación los días 8 y/o 9 de Febrero os invitamos a un vino de Castelló en la cena. NO OS LO PODÉIS PERDER!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES