Naix el Club de producte sostenible de La Plana de l’Arc

Segons podeu llegir en la web https://www.planadelarc.com/ca/:

La Plana de L’Arc és un destí turístic que agrupa set municipis i cartografia la més antiga calçada romana, la Via Augusta, en un enclavament natural privilegiat, entre la muntanya i la mar, que abriga dos parcs naturals replets de contrastos.

Tanca els ulls i imagina tota eixa bellesa que ens regala la paleta de colors d’un Mediterrani vibrant per a sentir les emocions del slow tourism.

En este escenari segueix viva l’empremta de les civilitzacions que també, en el seu viatge, es van enamorar d’este lloc i el van convertir en la seua llar. Deixa que t’envolte l’encant històric d’un territori que connecta cultures ancestrals a través d’històries i llegendes amagades en les pedres d’un dels poblats ibers més importants de les terres castellonenques; en els passos de la Via Augusta emmarcada per l’equilibri perfecte d’un arc romà emblemàtic i ple de misteri; o en les talaies musulmanes que van contemplar l’arribada del Cid a estes terres.

Història i paradís rural que fan de la Plana de l’Arc un dels destins més atractius per al turisme sostenible en Castelló.

Fruit d’aquest compromís del destí amb la sostenibilitat i el desenvolupament socioeconòmic del nostre territori, ara naix el Club de producte sostenible de la Plana de l’Arc del que nosaltres formem part.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES