Un pas enrere…per agafar impuls

Un pas enrere…per agafar impuls

La nostra societat, més encara des de que la vivim des de les xarxes socials virtuals, és un aparador on es mostren, quasi sempre, les virtuts, les fortaleses i la cara bonica de les coses, on no sol haver lloc per a la reflexió, per als dubtes ni per a les debilitats. Nosaltres no hem segut mai, en eixe camp, ni exemple ni referent, ara tampoc ho serem. Vivim inconscientment obligats a no parar mai de pedalar, a no baixar el ritme per a no ser avançats, a mostrar sempre el perfil somrient, per molt que l´altre (perfil) plore o no sàpigue quina cara fer. Responsabilitats totes, obligacions: les precises però d’inèrcia no en volem cap que ens porte a llocs on no volíem anar. Aquest estiu baixem el ritme, ens aturem, en part només, per a poder projectar-nos en el futur, per poder decidir que volem ser de grans, per seguir fent, en la mesura de les nostres possibilitats , només aquelles coses que tenim ganes de fer. Frenarem també per salut, per la dels nostres treballadors i per la de les nostres famílies, perquè si és ara quan ens necessiten no volem esperar a arrepentir-nos quan ja siga massa tard.

Som bons fent el que ens agrada, amb la passió que hi posem i la il·lusió que ens empenta quan tenim l´objectiu clar no tenim cap por per perdre la posició o tindre que començar de nou, ja sigue després de l´estiu o després de travessar el desert que ens pugue tocar: si aquell Moisés va poder separar la Mar Roja amb l´ exèrcit de famolencs que portava darrere, com no anem nosaltres a superar el tsunami que ens pertoque,  per pestilentment blau -verdos que estigue, amb la nostra gent , les nostres raons i les nostres ganes?

Tenim ganes de terra, de tornar solsides, de refer nucs que ens expliquen qui som i de poder mirar-nos a la cara. Això ara, pot lligar amb el ritme que ens demanen els nostres hostes, la gent que ve a passar uns dies a la nostra casa, a conèixer la nostra terra, la nostra història i el nostre paladar. També amb celebracions i esdeveniments que ja tenim programats i altres que aniran eixint, amb els tallers de cuina que seguirem fent i amb les sortides que farem a altres cuines i a altres cases, en fi, amb tot allò que no requerisca ni massa gent ni massa velocitat.

Bó, net i just, aquesta vegada per a nosaltres també. Us anirem contant, ben segur, de moment: gràcies per la vostra comprensió i per la vostra paciència, vos assegurem que pagarà la pena. Fins ara!

  • ALLOTJAMENT OBERT TOT L’ESTIU
  • PER A ESDEVENIMENTS PODEU CONTACTAR AMB NOSALTRES PER MAIL (poudebeca@gmail.com)
  • ESDEVENIMENTS PROGRAMATS PER NOSALTRES: US ANIREM INFORMANT PER ACÍ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES