D'ON VENIM I CAP ON ANEM

Arrelats al passat, sempre mirant cap al futur.

UN POC D'HISTÒRIA

Pou de Beca Espai cultural Obert Allotjaments i Agroturisme agafa el relleu del negoci familiar creat fa més de 40 anys amb la intenció clara de fer del restaurant un projecte molt més extens. Diversificant l'activitat oferint allotjaments rurals i amb la creació d'una sala poli funcional, on es realitzen exposicions d'art, tallers i xerrades. Pretenem cobrir les necessitats tant dels clients com les nostres pròpies, que no sols responen a interessos econòmics, sinó que abasten des de compromisos socials i morals adquirits amb els nostres pobles d'origen fins a les inquietuds globals que ens fan moure per tal de contribuir a la creació d'una societat millor, més respectuosa amb l'entorn i les tradicions.

REINTERPRETANT UNA IDEA DE FUTUR

Les instal·lacions foren reformades entre els anys 2007 i 2009 segons criteris de bioconstrucció i disposa de sistemes d’energia renovable, depuradora d’aigües biològica i sistema de calefacció de biomassa. Durant els anys 2016 i 2018 es conclouran les obres de l’hostal: actualment hi ha 5 habitacions en funcionament (una d’elles adaptada a persones amb discapacitat mòbil, 4 d’elles dobles i una amb 4 places). El restaurant té capacitat per a 50 persones i disposa d’una sala multidisciplinar annexa de 35 m2 on de forma regular es realitzen activitats com exposicions, tast de productes de la terra, concerts o es cedeix per a reunions de feina i activitats relacionades amb el “team building”.

Sobirania alimentària, turisme responsable i cultura

EL COMPROMÍS COM A FORMA DE VIDA

Els pilars en els que es recolza en l’actualitat el projecte són: sobirania alimentària, turisme responsable i cultura. Des de l’any 2010 formem part de la xarxa de restaurants del moviment Slow Food, organització eco-gastronòmica que promou la utilització de productes bons, nets i justos. Des de l'any 2016 formem part de l'Associació Valenciana de l'Economia del Bé Comú, realitzant el balanç de la nostra activitat segons els valors que promou aquest model d'economia sostenible.

NATURA, TRADICIONS, CULTURA I GASTRONOMIA

UNA VISIÓ COMPARTIDA QUE GUIA ELS NOSTRE PROJECTE

Pretenem crear un centre rural actiu. Un espai per a disfrutar de la natura, les tradicions i de la cultura del nostre entorn i des d'on poder demostrar la diversitat de la nostra cuina i els nostres productes; que les persones que vinguen a casa nostra disfruten, no únicament d'un menjar excel·lent, sinó que també puguen visitar els camps de cultiu, les granges on han viscut els animals i participar d'aquest procés en la mesura que consideren.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consulta els teus dubtes i intentarem donar resposta al més aviat possible.

Truca'ns

El nostre número de telèfon és: (+34) 964 320 459

També per mail

Escriu-nos el teu dubte a la següent adreça de correu: poudebeca@gmail.com.

Formulari de contacte

Ràpid, còmode i directe. Utilitza el formulari i contacta amb nosaltres.

[
CA EN FR ES