Resum de la passejada fotogràfica 09/02/2019

Dissabte passat, 9 de Febrer, vam organitzar una sortida fotogràfica per tal de mostrar a totes i tots els que van participar la meravella que els ametllers en flor ens regalen cada any convertint, entre la segona quinzena de gener i la primera de febrer, els nostres camps en un mantell de color rosa amb alguna esquitxada de color blanc. Esperem que en les properes nits no tinguen els agricultors, temerosos de les gelades, ningún ensurt!!

Ací teniu un xicotet resum fotogràfic..

 

 

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES