Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana

POU DE BECA Allotjament i agroturisme s’ha adherit al programa Bo Viatge Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa és molt interessant, ja que els adherits es beneficiaran de descomptes de fins al 70%. Els requisits que cal complir són ser major d’edat, resident a la Comunitat Valenciana i estar inscrit en aquest programa.

Si sou beneficiàries o beneficiaris del Bo Viatge Comunitat Valenciana podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic poudebeca@gmail.com i estarem encantades de preparar la vostra estada amb nosaltres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA EN FR ES